Living-Inn Nijmegen

Nieuws

Handtekeningen met vier makelaars Living-Inn Nijmegen zijn gezet
apr

Handtekeningen met vier makelaars Living-Inn Nijmegen zijn gezet

Na een zorgvuldige selectieprocedure zijn nu de handtekeningen gezet met de vier makelaars die Living-Inn Nijmegen in de markt gaan zetten. Het gaat om Strijbosch Thunnissen Makelaars, Hans Janssen Garantiemakelaars, Verbeek Makelaars en BMV Makelaars.

De geselecteerde makelaarskantoren zijn mooie partners in Nijmegen en Arnhem die de toegevoegde waarde van Living-Inn in de woningmarkt zien. Ze voelen zich thuis bij het concept, kennen de omgeving als geen ander en staan u graag bij met raad en daad. De teams van de makelaars staan te popelen om geïnteresseerden kennis te laten maken met de appartementen.

De makelaars stellen zich kort voor:

Strijbosch Thunnissen Makelaars

“Het huren van een appartement in een nieuwbouwproject is een spannende stap. Waar moet u op letten als er nog niets te zien is? Dan is het fijn als u deze grote stap kunt zetten met een ervaren nieuwbouwmakelaar. Onze makelaars kennen de nieuwbouwprojecten als geen ander, weten wat er wel en niet mogelijk is en kunnen u zo adviseren bij de aanhuur van uw droomappartement.”

Hans Janssen Garantiemakelaars

“Ga je voor het eerst op jezelf wonen of overweegt u juist van een koopwoning naar een huurwoning te gaan? Dan zullen er ongetwijfeld allerlei vragen bij u opkomen. Bij ons wordt u begeleid door de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Het grote voordeel voor u is dat we alles ‘onder één dak’ hebben.”

Verbeek Makelaars “Met onze jarenlange ervaring als full-service NVM-makelaar zijn wij helemaal thuis in Nijmegen en omgeving. Met hart voor de stad en passie voor woningmakelaardij streven wij ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden en van advies te voorzien. Verbeek Makelaars ontzorgt, adviseert en helpt u bij het laten uitkomen van uw woonwensen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, onze aanpak is helder en persoonlijk.”

BMV Makelaars
“Ons hart gaat sneller kloppen van nieuwbouw en verhuur. Het is een intensief en uitdagend proces om samen met alle partijen tot een succesvol project te komen dat aansluit bij de wensen van de (toekomstige) bewoners. Ons team is verantwoordelijk voor de verhuur van meer dan vierhonderd woningen per jaar. Wij weten dus als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken en staan u van de eerste tot en met de laatste stap bij met raad en daad.”


Terug naar overzicht