Living-Inn Nijmegen

Leven als een senior in

Aangenaam leven

Luxe. licht, levensbestendig en een fijne buitenruimte, dat kenmerkt de appartementen voor senioren binnen Living-Inn Nijmegen. Drempelloos, met brede schuifdeuren en voorzien van domotica. Indien nodig kan er snel zorg in huis ingeschakeld worden. De actieve senior én de senior die iets minder mobiel is, voor allebei is het hier aangenaam wonen.

Samen oud is samen thuis

Als de zorgvraag bij een van de partners toeneemt, hoeft u niet noodgedwongen gescheiden van elkaar te leven. Met een indicatie voor een verpleegafdeling kan men gaan wonen in de zorgvleugel van Living-Inn. U beschikt dan over een uitgebreid zorgplan en woont samen onder één dak.

Leefgenot

Het leefgenot wordt vergroot door de goede ligging, groene omgeving en goede bereikbaarheid. Naast de inpandige voorzieningen liggen de winkels op loopafstand en is er een openbaar vervoer-verbinding nabij. Met een gastvrije uitstraling is Living-Inn Nijmegen de ideale plek om te wonen.

Community

Jong en oud wonen en leven samen om het elkaar zo aangenaam mogelijk te maken. Een plek waar er aandacht is voor elkaar, waar men iets voor elkaar wilt doen en naar elkaar omkijkt. Samen een ommetje maken, een voetbalwedstrijd bijwonen, boodschappen doen of een uurtje voorleesoma zijn.