Als u woont in Living-Inn Nijmegen hebt u het goed voor elkaar én bent u goed voor elkaar. Jong en oud kijken hier nog ‘ouderwets’ om naar elkaar. U woont in alle luxe en privacy. En tegelijkertijd is er een prachtige setting gecreëerd met alle ruimte voor een spontane ontmoeting. Klik hier en bekijk alle video’s op ons YouTube-kanaal. Het geeft u een unieke inkijk in de bouw en ontwikkeling.

Het verhaal van Living-Inn

Ja, ik ben klaar voor een zorgeloze toekomst

Begint Living-Inn steeds meer te leven bij u? Ontdek dan samen met een van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars hoe ons aanbod aansluit bij uw woonwensen. Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Living-Inn voor senioren

Nieuw hoofdstuk

In alle luxe wonen op een plek waar u zich veilig voelt en écht samen oud kunt worden, met passende zorg om de hoek. Zodat u altijd bij elkaar kunt blijven, ondanks wellicht een lichamelijk of geestelijk gebrekje. Ja, dan hebt u het goed voor elkaar.

Ontdek het comfort
Living-Inn Nijmegen
Living-Inn voor starters

Begin je verhaal

Als starter woon je in een knus en luxe appartement onder de huurtoeslaggrens. In ruil daarvoor geef je iets terug aan je seniore medebewoners. Kun jij niet wachten om samen een ommetje of een uitje te maken? Dan heb je het én ben je goed voor elkaar.

Ontdek het leven
Living-Inn Nijmegen
Living-Inn Nijmegen Nijmegen

Nieuwsgierig naar de verhalen van toekomstige bewoners en de Nijmeegse wethouders? En nog nieuwsgieriger naar de appartementen en alle opties? U leest en ziet het allemaal.

Download brochure
Living-Inn Nijmegen

Makelaars

Maak kennis met onze met zorg geselecteerde makelaars.

Mariaplein 6
6522 AV Nijmegen
T. 024 220 0111
info@verbeek-makelaars.nl

Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA Arnhem
T. 026 355 21 00
verhuur@bmvmakelaars.nl

St. Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen
T. 024 365 10 10
info@s-t.nl

St. Canisiussingel 19H
6511 TE Nijmegen
T. 024 324 4244
info@hansjanssen.nl