Het complex

Alles onder één dak

In Living-Inn Nijmegen woont u in een luxe, licht en levensbestendig appartement. Het gehele complex kenmerkt zich door de fijne lichtinval, open ruimtes en rust. Terwijl u in een paar stappen onder hetzelfde dak de levendigheid opzoekt. Een greep uit de faciliteiten.

Zorg voor elkaar

Mocht uw partner of u onverhoopt een fysiek of mentaal ongemakje krijgen, dan kunt u met een gerust hart thuis blijven wonen. Professionele zorgpartners die zich binnen Living-Inn vestigen: huisartsenpost, fysiotherapie en een gezondheidscentrum. Indien nodig kan er ook snel zorg in huis ingeschakeld worden. Een professionele zorgaanbieder is binnen Living-Inn aanwezig.

Oog voor ontspanning

We hebben mooie partners die zich gaan vestigen binnen Living-Inn. Hierdoor hebt u als bewoner vele faciliteiten en services in huis. Uiteraard staan de deuren van onze partners ook open voor omwonenden. Living-Inn staat immers midden in de samenleving. Faciliteiten waar u onder één dak gebruik van kunt maken: zwembad, horeca met terras, bibliotheek, biljartruimte, kinderdagverblijf en kapper/beautycentrum.

We houden u op de hoogte

Inmiddels zijn we volop in gesprek met partners die zich binnen Living-Inn willen gaan vestigen. Het selecteren van de juiste partners doen we met veel zorg, omdat we u het hoogste niveau aan voorzieningen willen bieden. Als we een overeenkomst bereiken met de door ons gewenste partners, maken we daar melding van op de nieuwspagina van deze website en op onze social media-kanalen. Houd deze dus in de gaten!

290

Huurappartementen

8

Faciliteiten

9

Recreatievoorzieningen