Living-Inn Nijmegen

Leven als een starter in

Aangenaam leven

Had je het voor mogelijk gehouden: wonen in een luxe appartement op een prachtlocatie voor een bedrag onder de huurtoeslaggrens? Living-Inn Nijmegen stelt jou als starter in staat om wél die stap te kunnen maken. In ruil daarvoor vinden we het tof als jij je steentje wilt bijdragen aan het welzijn van je seniore buren.

Een kansrijke start

De appartementen zijn knus, luxe afgewerkt en hebben allemaal een eigen buitenruimte, veelal in de vorm van een loggia. We zoeken starters die geloven in en meebouwen aan samen goed leven. Want voor jong en oud geldt dat het leven mooier wordt wanneer je gezien wordt en ertoe doet voor een ander.

Gunstige ligging

Het leefgenot wordt vergroot door de goede ligging, groene omgeving en goede bereikbaarheid. Naast de inpandige voorzieningen liggen de winkels op loopafstand en is er een openbaar vervoer-verbinding vlakbij. Steek je de (fiets)brug over, dan sta je zo in hartje Nijmegen.

Community

Jong en oud wonen en leven samen om het elkaar zo aangenaam mogelijk te maken. Een plek waar er aandacht is voor elkaar, waar men iets voor elkaar wilt doen en naar elkaar omkijkt. Samen een ommetje maken, een voetbalwedstrijd bijwonen, boodschappen doen of iets lekkers koken.

Faciliteiten en voorzieningen

We hebben mooie partners die zich gaan vestigen binnen Living-Inn Nijmegen. Hierdoor heb je als bewoner voorzieningen in huis. Uiteraard staan de deuren van onze partners ook open voor omwonenden. Living-Inn staat immers midden in de samenleving. Een indicatie van de voorzieningen: zwembad, horeca met terras, bibliotheek, fysiotherapie, kinderdagverblijf, huisartsenpost, gezondheidscentrum en kapper/beautycentrum.