Veelgestelde vragen

Hieronder krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen over Living-Inn.

Heeft u vragen over uw betalingen of uw borg?
Mail: administratie-nijmegen@living-inn.nl

Heeft u vragen over zaken binnen uw appartement, de openbare ruimten, kelder, parkeerplaats of berging? 
Mail:
beheer-nijmegen@living-inn.nl 
Bel: 013-5046790

Heeft u vragen met betrekking tot de community of een algemene vraag? 
Mail:
community-nijmegen@living-inn.nl
Bel 013-5046790

Heeft u vragen over activiteitengroepen of heeft u een leuk idee? 
Mail:
sg-lin@outlook.com 

Het woonzorgconcept komt voort uit het persoonlijke verhaal van Hendrik Roozen, CEO van de Roozen van Hoppe Groep. Zijn vader werd ziek, ging naar een verpleeghuis en leefde in de belangrijkste fase van zijn leven gescheiden van zijn vrouw. En zo gaat het bij veel stellen op leeftijd. Hendrik werd getriggerd door de situatie van zijn ouders. Hij bedacht het ‘woonlandschap’, een plek met allerlei voorzieningen waar verschillende doelgroepen samen leven door naar elkaar om te kijken en er voor de ander te zijn. Binnen Living-Inn zijn dat starters, vitale senioren en zorgbehoevende ouderen. Drie werelden die samenkomen in één gebouw.

Living-Inn kent geen leeftijdsgrens voor senioren. U bent altijd van harte welkom om een van onze huurappartementen te betrekken.

Natuurlijk kan dat. Living-Inn is aangenaam wonen voor zowel de actieve als de zorgbehoevende senior. Een van de grote voordelen van wonen in Living-Inn, is dat uw woonsituatie aangepast kan worden op een zorgbehoefte die plots kan ontstaan. Zo kunnen echtparen écht samen oud worden en hoeven ze niet noodgedwongen van elkaar gescheiden te worden.

Wij richten ons met ons aanbod van appartementen onder de huurtoeslaggrens op starters die graag hun steentje bijdragen aan het welzijn van hun seniore medebewoners. In de vorm van een praatje, een leuke activiteit en een oogje in het zeil. Living-Inn kent geen leeftijdsgrens voor starters, maar de appartementen zijn zo ingericht dat ze perfect zijn voor alleen- of samenwonende starters.

U bent helemaal vrij in hoe u het wonen en leven binnen Living-Inn inricht. U kunt dus per dag en moment zelf bekijken waar u zin in hebt. Wonen doet u in alle rust en privacy. Hebt u zin in een spontane ontmoeting of doet u graag mee aan een van de vele activiteiten die georganiseerd worden? Dan is daar alle gelegenheid toe.

Iedere Living-Inn kent zijn eigen faciliteiten, op maat van de stad en de omgeving. Altijd is er een focus op zorgvoorzieningen zoals een gezondheidscentrum, fysiotherapie en een huisartsenpraktijk. Aangevuld met bijvoorbeeld een bibliotheek, zwembad, biljartruimte, kinderdagverblijf en horeca met terras.

Wij geloven in de kracht van gezamenlijke voorzieningen, voor zowel bewoners als mensen uit de buurt. Dat zorgt voor een gezellige reuring. Gezinnen, starters, studenten, senioren; iedereen komt elkaar tegen in een omgeving waar altijd wel iets gebeurt.

Living-Inn is bedacht en wordt gebouwd door de Roozen van Hoppe Groep. Een veelzijdige vastgoedontwikkelaar en bouwpartner met veel ervaring op het gebied van maatschappelijke conceptontwikkeling.

Staat uw vraag er niet tussen?

Dan voorzien wij u graag van een persoonlijk en passend antwoord.

Contact