Zo leeft u in

Living-Inn

Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven.

Aangenaam leven

Luxe en levensbestendig, dat kenmerkt de appartementen voor senioren binnen Living-Inn. Comfortabel en volledig ingericht op de ouder wordende mens. Indien nodig kan er snel zorg in huis ingeschakeld worden. De actieve senior én de senior die iets minder mobiel is, allebei kunnen ze hier aangenaam leven.

Samen oud is samen thuis

Als de zorgvraag bij een van de partners toeneemt, hoeft u niet noodgedwongen gescheiden van elkaar te leven. Met een indicatie voor een verpleegafdeling kan men gaan wonen in de zorgvleugel van Living-Inn. U beschikt dan over een uitgebreid zorgplan en woont samen onder één dak.

Een kansrijke start

De appartementen voor starters zijn knus en luxe. Starters kunnen onder de huurtoeslaggrens wonen. Daarvoor zoeken we wel naar de starter die gelooft in en meebouwt aan samen goed leven. Het leven wordt mooier als je gezien wordt en ertoe doet voor een ander.

Ontmoeten staat centraal

In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting. Zo is er een gezamenlijke binnentuin, een bibliotheek-leeshoek en kan er een kaartje gelegd of biljart gespeeld worden. Of u strijkt lekker neer in de gezellige horecagelegenheid.